NSMI

Kapaciteti ftohës: 285 ÷ 989 kW

Kapaciteti i ftohjes së lirë: 331 ÷ 965 kW

Përshkrimi:

Ftohës ajër-ujë për instalim të lashtëm me kompresor kthyes me helikë dhe funksionin për ftohjen e lirë. E përshtatshme për përdorim të lartë të ajrit të kondicionuar në ndërtesa banimi, tregtare dhe industriale.

 • Ftohës R134a

 • Ftohje e lirë

 • Kompresor kthyes me dy helika

 • Ventilator me akse

 • Shkëmbyes nxehtësie me guaskë dhe tub

 • Rifitim nxehtësie

 • Pajisje pompe

 • Edhe në versionin me pak zhurmë

 • Operon në rrjet

 • Përshtatet me protokollin ModBus

 • Lidhje në internet

 • Program për natën

 • Për vendosje me dy pipa

Product Description

Specifikime

NSMI_F është një ftohës uji me një ose dy qarqe me gaz R134a, ventilatorë me akse, një ose dy kompresorë me dy helika, njëra prej të cilave me kthyes, shkëmbyes nxehtësie me guaskë dhe tub, valvul elektronike dhe bobina me mikrokanale “bllok V”. Ftohësi gjithashtu është i pajisur me bobina shtesë për ftojen e lirë të ujit në dimër, me programin e ftohjes së lirë që aktivizohet automatikisht nga proçesori i makinës kur jashtë ka temperature të ulta, dhe operon duke u integruar me qarkun ftohës nëse është e nevojshme. Në këtë mënyrë, është e mundur fikja ose kufizimi i përdorimit të kompresorëve, duke përfituar ujë të ftohtë thuajse pa asnjë harxhim. Është e mundur që me ftohjen e lirë dhe me ftohjen e lirë plus në pika presioni të reduktuara, në versionet me efiçencë të lartë dhe në versionet pa zhurmë me efiçencë të lartë; disa opsione të disponueshme përfshijnë një supernxehës, për rifitimin e një pjese të nxehtësisë gjatë operimit të qarkut ftohës, ventilatorëve kthyes, njësive teke ose dopjp të pompës, dhe disa trajtime ose operime të veçanta të bobinave të jashtme për përdorim në mjedise agresive.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NSMI”