Historia

Aermec u themelua në 1961 me një mision shumë ambicioz për kohën, duke siguruar mirëqënie dhe rehati kudo ku njerëzit jetojnë dhe punojnë.

Që atëherë Aermec ka zgjeruar aktivitet e veta, duke synuar një numër tregjesh të ndryshme si ambientet e banimit, dyqanet e pakicës, hotelet, qendrat e të dhënave, ambientet sportive dhe argëtuese, ndërtesat publike dhe ato të kujdesit ndaj shëndetit, gjithashtu edhe një numër aplikimesh specifike industriale. Brenda këtij plani veprimesh, Aermec vazhdon të fokusojë aktivitetet e veta në vëmendjen konstante për kërkime dhe cilësi që të zhvillojë zgjidhje teknike që sigurojnë kënaqësi maksimale te përdoruesit. Ana konkuruese e Aermec buron duke iu përgjigjur sfidave teknologjike të vendosura nga risitë, duke investuar në proçese dhe logjistikë dhe duke kuptuar nevojat e secilit klient.

Nuk ka asnjë sfidë për kondicionimin e ajrit që Aermec nuk mund ta zgjidhë. Një gamë e gjerë produktesh dallon për cilësinë e dizenjimit, materialeve dhe performancës, të afta për të takuar të gjitha kërkesat e klientëve brenda një koleksioni të aplikimeve specifike. Produktet e shumta të Aermec ofrojnë, me mbi 300 lloje të disponueshme, paraqesin ftohës të lëngshëm, pompa me nxehtësi, bobina me helikë, njësi për trajtimin e ajrit, njësi ndarëse, sisteme VRF, pajisje për rifitim të nxehtësisë, njësi që vendosen mbi çati dhe lloje të tjera. Çdo kërkesë e përditshme për kondicionimin e ajrit dërgohet dhe zgjidhet në botën e Aermec, standartet e së cilës dhe produket me porosi arrijnë në një total prej 10.000 cilësime.

Ekspertiza specifike, përzgjedhja dhe pajisjet e simulimit i japing mundësi Aermec të dizenjojë sisteme zgjidhjesh të mbështetura në aplikime specifike, duke siguruar që çdo klient të arrijë një zgjidhje optimale për nevojat dhe kushtet e tij individuale. Theksi në Aermec nuk ka të bëjë aq me furnizimin me produkte, se sa me sigurimin e plotë të sistemeve zgjidhëse të integruara.

5 Kompani Shitjesh dhe mbi 70 Shpërndarës Ndërkombëtarë ofrojnë konsulencë të dedikuar në çdo continent, në Itali Aermec operon përmes 59 agjensive shitjesh dhe 78 qendra të kujdesit ndaj klientit.

Aermec numëron më shumë se 650 punonjës, me mbi 130.000 m2 hapësirë të fabrikave. Këto cilësi e rendisin Aermec midis liderëve botërorë të teknologjisë së kondicionimit të ajrit.

Historia

Aermec u themelua në 1961 me një mision shumë ambicioz për kohën, duke siguruar mirëqënie dhe rehati kudo ku njerëzit jetojnë dhe punojnë.

Që atëherë Aermec ka zgjeruar aktivitet e veta, duke synuar një numër tregjesh të ndryshme si ambientet e banimit, dyqanet e pakicës, hotelet, qendrat e të dhënave, ambientet sportive dhe argëtuese, ndërtesat publike dhe ato të kujdesit ndaj shëndetit, gjithashtu edhe një numër aplikimesh specifike industriale. Brenda këtij plani veprimesh, Aermec vazhdon të fokusojë aktivitetet e veta në vëmendjen konstante për kërkime dhe cilësi që të zhvillojë zgjidhje teknike që sigurojnë kënaqësi maksimale te përdoruesit. Ana konkuruese e Aermec buron duke iu përgjigjur sfidave teknologjike të vendosura nga risitë, duke investuar në proçese dhe logjistikë dhe duke kuptuar nevojat e secilit klient.

Nuk ka asnjë sfidë për kondicionimin e ajrit që Aermec nuk mund ta zgjidhë. Një gamë e gjerë produktesh dallon për cilësinë e dizenjimit, materialeve dhe performancës, të afta për të takuar të gjitha kërkesat e klientëve brenda një koleksioni të aplikimeve specifike. Produktet e shumta të Aermec ofrojnë, me mbi 300 lloje të disponueshme, paraqesin ftohës të lëngshëm, pompa me nxehtësi, bobina me helikë, njësi për trajtimin e ajrit, njësi ndarëse, sisteme VRF, pajisje për rifitim të nxehtësisë, njësi që vendosen mbi çati dhe lloje të tjera. Çdo kërkesë e përditshme për kondicionimin e ajrit dërgohet dhe zgjidhet në botën e Aermec, standartet e së cilës dhe produket me porosi arrijnë në një total prej 10.000 cilësime.

Ekspertiza specifike, përzgjedhja dhe pajisjet e simulimit i japing mundësi Aermec të dizenjojë sisteme zgjidhjesh të mbështetura në aplikime specifike, duke siguruar që çdo klient të arrijë një zgjidhje optimale për nevojat dhe kushtet e tij individuale. Theksi në Aermec nuk ka të bëjë aq me furnizimin me produkte, se sa me sigurimin e plotë të sistemeve zgjidhëse të integruara.

5 Kompani Shitjesh dhe mbi 70 Shpërndarës Ndërkombëtarë ofrojnë konsulencë të dedikuar në çdo continent, në Itali Aermec operon përmes 59 agjensive shitjesh dhe 78 qendra të kujdesit ndaj klientit.

Aermec numëron më shumë se 650 punonjës, me mbi 130.000 m2 hapësirë të fabrikave. Këto cilësi e rendisin Aermec midis liderëve botërorë të teknologjisë së kondicionimit të ajrit.


A sharp rise in wheat prices near the end of the campaign quelled much of the farmers’ anger against the republicans, and most people voted for mckinley due to fear of bryan and his dangerous, crazy, paper writers radical ideas.
aermek2017Historia